Plinta Polimer dur

32 decoruri de Plinta Polimer dur inclusiv Alba, plinte decorative cu lățime intre 50 si 180 mm. Producător Arbiton, fără colțare, terminații, sau îmbinări. Rezistenta la apa, urina animale, zgârieturi sau lovituri. Aceste modele se pot vopsi sau zugravi oricând doriți.

Plinta Polimer dur sau Plinta Duropolimer?

Fiecare producător își denumește produsul diferit pentru ași crea propria marcă, astfel au apărut diverse denumiri generice pentru aceste tipuri de plinte, duropolimer, polimer dur, durotec, videlit, etc.

Avantaje

  • Ușor de montat, vine împreună cu o șină de montaj rapid in cazul modelelor de la Arbiton.
  • Plinta Arbiton datorită șinei permite montarea unui număr foarte mare de cabluri atât de curent 220V cat și de curenți slabi precum: internet, cablu TV, telefonie, audio, video, etc.
  • Celelalte mărci se lipesc direct de perete cu silicon profesional.
  • Nu necesită accesorii plintă precum colțare, îmbinări, terminații, montajul se face prin taiere la 45 grade și lipire.
  • Aspect final premium, crează o delimitare vizuală foarte frumoasă intre parchet și plinta.
  • In cazul plintei duroplimer alba se crează un efect de infinit, de spațiu foarte mare deoarece impresia lăsată este aceea că peretele dacă este alb se termină direct in parchet.
  • Cea mai rezistentă plinta la acestă oră, rezistenta deosebită la apă, urină animale, zgârieturi, lovituri și alte acțiuni mecanice uzuale.
  • Igienică in sensul că se poate curăța cu soluții de uz general pentru curățenie fără a fi deformata sau atacata in vreun fel.

In concluzie:

Avantajele mai sus menționate fac din această plinta una care rezolvă povestea plintei cu brio indiferent unde este montată: restaurant, hotel, școală, birou, laborator, sală de sport, fitness, vilă, apartament.
Livrarea rapidă din stoc la majoritatea modelelor este un avantaj deosebit mai ales atunci când te grăbești la care se adaugă și posibilitatea de a livra direct pe șantiere sau alte locații dorite oriunde in România prin curier rapid.

Plinta decorativa P1011

Plinta decorativa P1011

Plinta decorativa P1011, Colectie Vega, Duropolimer de la Arbiton.